Privacystatement

Privacyverklaring

Bedrijfsgegevens:

Blomsterstuga, Industrieweg 19, 9919 JE Loppersum

Tel. 0596 571919                 Email: info@blomsterstuga.nl
www.blomsterstuga.nl       www.blomsterstugawebwinkel.nl

KvK: 02091743

BTW: NL096319777B01

Vastleggen en verwerking van gegevens
Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. 
Blomsterstuga  draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Blomsterstuga. Blomsterstuga is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Blomsterstuga gebruikt alleen de hoognodige persoonsgegevens.
Voor het ontvangen van de nieuwsbrief zijn dat een naam + een emailadres.
Voor een bestelling in de (web)winkel zijn dat een naam, adresgegevens en een emailadres om de bestelling te kunnen bevestigen en versturen. Optioneel kan een telefoonnummer worden toegevoegd, voor het beantwoorden van aanvullende vragen.

Online bestellen
Als je online een aankoop doet, worden je transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te kunnen maken. We zijn het belastingtechnisch verplicht om details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.
We hebben natuurlijk voor het afleveren van een product je adresgegevens nodig en je e-mailadres en/of telefoonnummer om je van deze levering op de hoogte te houden. We bewaren jouw gegevens hiervoor een jaar.
Deze gegevens delen we waar nodig met externe dienstverleners. Zo heeft de transportservice bijvoorbeeld je naam en adres nodig om de producten bij je af te kunnen leveren. Deze externe dienstverleners mogen je gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren. Ze mogen jouw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.
Wij werken samen met de volgende partijen: 

1. Mijn Webwinkel:

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

2. Betaling in de webwinkel.
Voor betalingen in de webwinkel werken wij samen met
Mollie:
Als u als consument (betaler) gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Uw betaalgegevens (bijvoorbeeld bankrekeningnummer of creditcardnummer);
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • In sommige gevallen, uw voor- en achternaam;
  • In sommige gevallen, uw adresgegevens;
  • In sommige gevallen, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant;
  • Overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

     

3. Post- en pakketdiensten
Voor het versturen van uw post en pakketten maken wij gebruik van Postnl en DHL. Alleen de noodzakelijke gegevens voor het versturen van uw brief of pakket worden doorgegeven aan de betreffende bedrijven.


Opgave cursus.
Bij opgave voor een cursus vragen wij de naam van de cursist, het emailadres en optioneel een telefoonnummer, om ingeval van bijvoorbeeld de deelnemers op de hoogte te stellen van afgelaste cursusdagen.
Deze informatie wordt alleen gedurende het lopende cursusseizoen bewaard.

Website.
Bijna ieder website maakt gebruik van Cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel onze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
 

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Voor meer informatie over de gebruikte cookies klikt u even door naar mijn cookieverklaring.

Nieuwsbrieven

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van aanbiedingen, acties en nieuws. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen? Onderaan iedere nieuwsbrief vind je een link om je af te melden. Voor het aanmelden voor de nieuwsbrief zijn alleen een naam en een emailadres nodig. De gegevens worden bewaard bij MailChimp en niet voor andere doeleinden gebruikt.

 

Blomsterstuga reizen
Blomsterstuga heeft een mailinglist voor haar reizen. Minimaal 1 x per jaar wordt er een mailing verstuurd aan de personen op deze lijst. Alleen naam en emailadres staan op de lijst. In iedere mailing wordt vermeld dat men zich kan uitschrijven van deze lijst.
Wie mee op reis gaat, vult een inschrijfformulier in. Daarop staan de volledige namen, adresgegevens en geboortedatum. Ook een telefoonnummer en polisnummers van de reisverzekeringen worden vermeld. Blomsterstuga bewaart de inschrijfformulieren tot een half jaar na de reis. Daarna worden ze vernietigd en/of van de computer verwijderd.
Blomsterstuga deelt de namen van reizigers met Dalstra reizen voor het maken van een deelnemerslijst.
Bij eventuele vluchten worden de gegevens gedeeld met de luchtvaartmaatschappij. Het gaat dan om Naam en geboortedatum.

 

Boekhouden.

Blomsterstuga verwerkt haar boekhouding in Snelstart. Ook wordt er voor reizen of andere bestellingen een factuur aangemaakt in Snelstart. Daarvoor is in ieder geval een naam en emailadres nodig. De gegevens worden door Snelstart veilg bewaard en nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor ze zijn ingevoerd.

“SnelStart zal nooit persoonlijke gegevens van klanten voor andere doeleinden gebruiken, op welke manier dan ook, dan waarvoor zij verkregen zijn. SnelStart zal deze verplichtingen ook opleggen aan haar partners”.

 

Facebook.
Links en likes naar websites.

Op de site van Blomsterstuga staan hyperlinks naar andere websites. Blomsterstuga is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar deze site verwijst. Je vindt op onze website en webwinkel “like”knoppen  van Facebook. Je gegevens komen dan bij Facebook terecht.

 

Profilering.

Blomsterstuga doet niet aan profilering op basis van de verstrekte gegevens. Ook worden de gegevens niet aan derden verstrekt, tenzij voor het bezorgen van een bestelling in de webwinkel.
Blomsterstuga gebruikt je gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst, het verlenen van diensten en/of om je te informeren over andere producten en diensten van Blomsterstuga- als je dat op prijs stelt.

 

Veiligheid van opslag.

Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.
Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

Wij maken geen gebruik van accounts en wachtwoorden.
Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

 

Wijzigingen
Blomsterstuga behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

HEB JE VRAGEN OF KLACHTEN?

Inzage
Je hebt recht op inzage in je gegevens en wijziging van deze gegevens.

Heb je vragen over je gegevens, de manier waarop we daarmee omgaan of over deze privacyverklaring? Dan kan je contact opnemen met
Blomsterstuga
Industrieweg 19
9919 JE Loppersum

info@blomsterstuga.nl

0596 571919

Bij klachten, over bijvoorbeeld de manier waarop we je gegevens gebruiken of hoe we op je privacy gerelateerde vragen reageren, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 
Neem daarvoor contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.
Postadres

Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

De Autoriteit Persoonsgegevens vraagt u vriendelijk in uw correspondentie uw telefoonnummer te vermelden, zodat de Autoriteit Persoonsgegevens in geval van aanvullende vragen of uitgebreidere uitleg snel contact met u kan opnemen.

Je gegevens wijzigen of wissen 
Als je graag wilt weten welke gegevens we van je hebben, kan je dat aan ons vragen. Mochten bepaalde gegevens niet kloppen, dan kunnen we deze voor je wijzigen.
Ook kan je ons vragen je gegevens te wissen en om deze niet meer te gebruiken. Als je eerder toestemming hebt gegeven, kan je deze weer intrekken. Wij zullen je aanvraag hiervoor binnen 4 weken verwerken.
Stuur je verzoek aan: infp@blomsterstuga.nl

Termijn van bewaren.
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig. Persoonsgegevens in de webshop worden tot 1 jaar na aankoop bewaard.  Ordergegevens zijn wij verplicht tot 7 jaar na het plaatsen van de order te bewaren voor de belastingdienst. 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2018 Blomsterstuga | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.